Gamla minnen kan ploppa upp

Parkerade bilen utanför Hemköp för att storhandla. försöker alltid välja en plats så nära ingången som möjligt, så klart. Kommer ut med mina kassar och går till den plats jag parkerat. Bilen finns inte där! Panik! Var ställde jag den? Går runt på den stora p-platsen, rad efter rad, men hittar den inte någonstans. Ringer polisen och anmäler stölden, beskriver färg, märke, registrerings-nr och var jag ställde den. Tar bussen hem med alla tunga kassar. Väl hemma inser jag att jag beskrivit min GAMLA bil för polisen. Jag hade ju köpt en ny bil för över ett halvår sedan, men den hade jag glömt! Min ”nya” bil stod där jag ställt den, nästan… bara lite längre ner på raden, en bit ifrån den plats jag trodde jag parkerat den.
Carina

Dela/spara:  
| Fler

Skriv din tankspridda berättelse...
 

 
 
 
 
 
 
Tankspridda berättelser:
4 inlägg.
Jens skrev den 2021-09-28
Jag och en kompis har slutat använda google-sök när vi inte kommer ihåg namn på kändisar och tänker oj, vad hette han eller hon nu igen. Vi försöker komma ihåg namnen utan Google. Vi vill träna vårt eget eget minne att komma ihåg saker.

Beställ en föreläsning

Det finns både till företag, skola och föreningar.
Se själv

 

Se de roliga filmerna

Multitaskare ramlar i bassängen .
Dam tappar tråden.
Ordning i modern konst.
Ficktjuv lurar hjärnan.
Auktion med klubbfadäs.

Sådant vi glömmer

Många glömmer att svara på mail på jobbet, även viktiga mail, visar en brittisk studie. Se listan på 18 saker vi oftast glömmer.

Slöseri med tid

Gissa hur många timmar svenskar letar efter saker på sina arbetsplatser.

Läs det hårresande svaret!