Nu händer det: The World’s 101 Best Distracted Stories…

Stoppa pressarna! De Tankspriddas Riksförbund kommer ut med en bok på engelska. Vår rörelse ska internationaliseras 🙂
Ordföranden Johan Rapp har tidigare skrivit tre böcker om tankspriddhet på svenska, samtliga med en kraftig humoristisk lutning tack vare många roliga berättelser från medlemmar och andra. Översättningar har gjorts till tyska, italienska och finska. Men varför inte engelska? Varför? Varför? frågade många medlemmar i flera år. Vi måste ju dela med oss!
Så nu ger vi ut den, på eget förlag. Boken samlar det bästa ur de tre svenska böckerna och lite till:
The World’s 101 Best Distracted Stories – and why we started a global association for distracted people.

Den kommer att säljas via amazon.com.
Som medlem och prenumerant får du ett meddelande när den är på plats. Sprid gärna ordet till era engelskspråkiga vänner! Det kommer att bli mycket intressant att se hur sociala medier kan få igång en sådan sak i stora vida världen. All hjälp uppskattas.
Confess

Du är välkommen på ett event
Som om inte det vore nog. Vi kan berätta att Johan Rapp även skrivit en bok om studieteknik på hjärnans villkor som ska ges ut av Bonnier-Carlsen i augusti.
Bli hjärnsmart – lär dig snabbare och bättre.
Den har inte med tankspriddhet att göra utan riktar sig till högstadieelever och uppåt och förklarar, bl a med nya rön inom hjärnforskning – hur man kan förbättra sina skolresultat genom att plugga smartare.
Vi har en kick-off för boken i Bonnierhuset på Sveavägen den 24 augusti. Som medlem i förbundet är du välkommen. Vill du komma komma? Maila kontakt@tankspridd.se omedelbums. Först till kvarn….

Dela/spara:  
| Fler

Skriv din tankspridda berättelse...
Se de roliga filmerna

Multitaskare ramlar i bassängen .
Dam tappar tråden.
Ordning i modern konst.
Ficktjuv lurar hjärnan.
Auktion med klubbfadäs.

Sådant vi glömmer

Många glömmer att svara på mail på jobbet, även viktiga mail, visar en brittisk studie. Se listan på 18 saker vi oftast glömmer.

Slöseri med tid

Gissa hur många timmar svenskar letar efter saker på sina arbetsplatser.

Läs det hårresande svaret!