Ja, vad är detta?

De Tankspriddas Riksförbund startades av ett gäng tankspridda studenter i Lund på det glada 1980-talet. De såg att tankspridda behöver stöd i ett samhälle som kräver att man ska hålla reda på så mycket på en gång. Mycket bra tänkt. Men initiativtagarna glömde att kalla sina medlemmar, hålla årsmöten och till och med att registrera sig. Tjugo år senare kom plötsligt en av grundarna ihåg förbundet, grundade föreningen och denna hemsida.Dela/spara:  
| Fler

Hur många är vi?

De flesta har glömt att registrera sig eller glömt förbundet. Men tankspriddhet är en synnerligen mänsklig egenskap. Så nog är vi många.
Gör en insats och sprid kunskapen om oss till tankspridda som du känner.Dela/spara:  
| Fler

Tankspridda behöver stöd

Flera av våra medlemmar kommer till och med ihåg att betala sina medlemsavgifter – inte illa för att vara ett gäng tankspridda. Intäkter behövs, annars faller TRF snart i glömska. Och det vore inte bra. För alla som är tankspridda eller känner tankspridda vet att tankspridda behöver lite tips och hjälp ibland. TRF behövs!

>Stöd oss och dig själv genom att bli en betalande medlem.

>Eller gör någon glad: skänk bort ett medlemsskap eller ett diplom till en vän. Se under flikarna överraska, bli medlem eller diplom.

>Företag kan göra sig själva och tankspridda en tjänst genom att annonsera om sina produkter för tankspridda på www.tankspridd.se. Se vår annons om hur man annonserar.Dela/spara:  
| Fler

Vem står bakom TRF?

Vi är en samling tankspridda människor som gör vårt bästa för att hjälpa oss själva och andra tankspridda. Vi är lite virriga, men noga med våra förpliktelser. Tack och lov har vi hjälp av ett antal vänliga och ordningsamma personer som inte är medlemmar! De ser till att de som betalat för diplom, medlemskap osv får vad TRF lovat att de ska få.

TRF är registrerat som firman Rapp informationstjänst för tankspridda som sköter intäkter, utgifter, utskick och annan administration.Dela/spara:  
| Fler

Särskilt tack

Illustrationer – Daniel Egneus
Formgivning diplom – Lotta Vareman, Petra Emtestam
Webbdesign – Erik Hertsius
Moraliskt stöd – Tina Rapp
Idéer – Henrik Ahlén, Art Max, Julia Marshall, Åke Malm och Max Rapp.
Bygge av första versionen av hemsidan 2003 – Johannes Plyhm, Gudmund Rapp

Och tack till alla andra som bidragit till skapandet av förening och hemsida.Dela/spara:  
| Fler

Ordförande: Johan Rapp, en av grundarna, bosatt i Stockholm. Insåg behovet av en förening när han en dag kom till jobbet och tittade på sina händer och upptäckte att de höll i två plastkassar som visade sig vara hans egna hushållssopor.

Ledamot: Julia Marshall, invandrad från Nya Zealand till Lund och nu tillbaka i hemlandet där hon med framgång driver barnboksförlaget Gecko. Sprider positiv energi med sina intensiva och pigga ögon och är lika charmigt virrig som hennes hår är illrött och krulligt.

Ledamot: Åke Malm, tillbaka från Bangkok till Stockholm, är skribent, och kan verka väldigt ordningsam. Den som känner honom lite bättre inser dock att ordningsstrukturen inte alltid vilar på stadig grund.

Ledamot: Art Max, humoristiskt lagd före detta byråchef för nyhetsbyrån AP i New Delhi och Amsterdam. Numera pendlar han mellan bostad i London och sitt och hustrun Ruths boutique hotel och landställe i Sri Lanka (Maxwadiya).

Senior advisor: Henrik Ahlén, alltid på spaning efter smarta lösningar för företag och alltid med någon ny teknisk mojäng som (kanske) kan hjälpa tankspridda. Står förbundet nära sedan många år. Hans döttrar och syster är välmeriterade medlemmar (genetiskt?).Dela/spara:  
| Fler

Detta är vi

Vi tankspridda glömmer ofta saker och kan hamna i de mest knepiga situationer. Därför finns de Tankspriddas Riksförbund, TRF.

På denna webbplats kan du läsa spännande berättelser om andras tankspriddhet, få tips som gör livet enklare, skaffa diplom på din eller andras tankspriddhet och känna gemenskap med likasinnade.

Dela/spara:  
| Fler

Organisation

Här kan du se vår organisationsplan

Kontakt

Johan Rapp Fri bild av Bruno Ehrs på Johan Rapp.
kontakt@tankspridd.se
070-7270269