Världens mest pinsamma Zoom-möte

NB: Innehåll i texten kan vara stötande för känsliga läsare
Tankspriddhet kan leda till extremt pinsamma situationer. Fråga Jeffrey Toobin, som glömde att stänga av datorkameran under ett Zoommöte med kollegor, samtidigt som han onanerade. Aktiviteten filmades i realtid för kollegorna.
– Det var ett genant misstag. Jag trodde att kameran var avstängd. Jag ber min hustru, vänner och kollegor om ursäkt, sade han i en kommentar.
Toobin är medarbetare på tidningen The New Yorker, författare och juridisk kommentator på kabel-TV-bolaget CNN. Nu är han framförallt känd för detta i stora delar av världen, och blev tills vidare avstängd från sitt jobb.
Teknik kan vara lurigt. Det är lätt att glömma av-knappen
Vi har tidigare berättat om en officiant i en synagoga i Sverige som hade en hemlig kärleksaffär med en församlingsmedlem. Han hade just hållit i en ceremoni och åhörarna reste sig från bänkarna. Han skyndade in i ett litet kontor och ringde sin käresta. Men han hade glömt att stänga av sin handsfree-mikrofon. Samtalet hördes utmärkt i församlingslokalens högtalare.
En annan fälla med teams och zoomeriet. Du är hemma, tänker inte på att du filmas, och beter dig, som i det här AVSLÖJANDE youtube-klippet (1 min)

Dela/spara:  
| Fler

Skriv din tankspridda berättelse...
 

 
 
Nedan kan du läsa några tidigare berättelser:
4 inlägg.
Anna skrev den 2021-10-23
Nyduschade, uppklädda & fina i håret (särskilt min man Peter) dyker vi upp på 50-årsfest. Märkligt många människor vi inte känner dock. Och helt annan stil… Och typ yngre än 50? Det kan iofs bero på att vi tagit fel datum. Och veckodag. Och månad.
Carla skrev den 2021-09-30
HUNDEN VAR HUNGRIG
Min syster lämnade sin hund ensam i ett dygn.
När hon kom hem var hunden hungrig och otålig.
Hon skyndade sig att ta fram mat. Försent
insåg hon att maten hon ställt fram var djupfryst.
Hon försökte ta tillbaka den för att tina
den. Då blev hunden riktigt sur och bet henne.
Teresa skrev den 2021-09-30
Jag var i bilen i centrala Rom med min pojkvän
och sade till honom:
”Jag ska till skoaffären en liten stund. Vänta i bilen.”
Jag gick in i butiken och tittade mig omkring.
När jag återvände öppnade jag bildörren och
satte mig i passagerarsätet bredvid min pojkvän.
Ja, det var vad jag trodde. Bredvid mig satt
en annan karl. Jag hade hoppat in i fel bil!

Beställ en föreläsning

Det finns både till företag, skola och föreningar.
Se själv

 

Se de roliga filmerna

Multitaskare ramlar i bassängen .
Dam tappar tråden.
Ordning i modern konst.
Ficktjuv lurar hjärnan.
Auktion med klubbfadäs.

Sådant vi glömmer

Många glömmer att svara på mail på jobbet, även viktiga mail, visar en brittisk studie. Se listan på 18 saker vi oftast glömmer.

Slöseri med tid

Gissa hur många timmar svenskar letar efter saker på sina arbetsplatser.

Läs det hårresande svaret!