Världens mest pinsamma Zoom-möte

NB: Innehåll i texten kan vara stötande för känsliga läsare
Tankspriddhet kan leda till extremt pinsamma situationer. Fråga Jeffrey Toobin, som glömde att stänga av datorkameran under ett Zoommöte med kollegor, samtidigt som han onanerade. Aktiviteten filmades i realtid för kollegorna.
– Det var ett genant misstag. Jag trodde att kameran var avstängd. Jag ber min hustru, vänner och kollegor om ursäkt, sade han i en kommentar.
Toobin är medarbetare på tidningen The New Yorker, författare och juridisk kommentator på kabel-TV-bolaget CNN. Nu är han framförallt känd för detta i stora delar av världen, och blev tills vidare avstängd från sitt jobb.
Teknik kan vara lurigt. Det är lätt att glömma av-knappen
Vi har tidigare berättat om en officiant i en synagoga i Sverige som hade en hemlig kärleksaffär med en församlingsmedlem. Han hade just hållit i en ceremoni och åhörarna reste sig från bänkarna. Han skyndade in i ett litet kontor och ringde sin käresta. Men han hade glömt att stänga av sin handsfree-mikrofon. Samtalet hördes utmärkt i församlingslokalens högtalare.
En annan fälla med teams och zoomeriet. Du är hemma, tänker inte på att du filmas, och beter dig, som i det här AVSLÖJANDE youtube-klippet (1 min)

Dela/spara:  
| Fler

Skriv din tankspridda berättelse...
 

 
 
 
 
 
 
4 inlägg.
Jens skrev den 2021-09-28
Jag och en kompis har slutat använda google-sök när vi inte kommer ihåg namn på kändisar och tänker oj, vad hette han eller hon nu igen. Vi försöker komma ihåg namnen utan Google. Vi vill träna vårt eget eget minne att komma ihåg saker.

Beställ en föreläsning

Det finns både till företag, skola och föreningar.
Se själv

 

Se de roliga filmerna

Multitaskare ramlar i bassängen .
Dam tappar tråden.
Ordning i modern konst.
Ficktjuv lurar hjärnan.
Auktion med klubbfadäs.

Sådant vi glömmer

Många glömmer att svara på mail på jobbet, även viktiga mail, visar en brittisk studie. Se listan på 18 saker vi oftast glömmer.

Slöseri med tid

Gissa hur många timmar svenskar letar efter saker på sina arbetsplatser.

Läs det hårresande svaret!